Мед Атлант

Прикарпатські енергетики готові до приходу зими

З метою забезпечення промисловості та населення Івано-Франківської області надійним постачанням електроенергії та недопущення аварій в електромережі впродовж осінньо-зимового максимуму навантаження 2018-2019 року, прикарпатські енергетики ще навесні прийнялися за впровадження планово-профілактичних заходів.

Задля недопущення аварій в електромережі взимку, значний обсяг робіт здійснений працівниками підприємства на підстанціях (ремонт силових трансформаторів, заміна та капітальний ремонт вакуумних вимикачів тощо).

Також виробничі підрозділи та служби АТ «Прикарпаттяобленерго» здійснили капітальний ремонт силових трансформаторів 35 кВ, а також заміну 80 перевантажених трансформаторів 6-10/0,4 кВ.
Окрім того, було замінено 1700 опор ПЛ-6-10-0,4 кВ та розчищено 12,5 км трас ПЛ 35-110 кВ.

А на випадок важких погодних умов взимку, завершено підготовку снігоочисної техніки.

Особливої уваги вимагає транспортне забезпечення в холодну пору року та облаштування робочих місць енергетиків.
З цією метою транспортні засоби підприємства забезпечено автомобільними шинами, акумуляторами, морозостійкими охолоджуючими рідинами та зимовими видами палива, а також завершується реконструкція гаражів та ремонтних боксів виробничих служб енергетичної компанії.

До початку опалювального сезону прикарпатські енергетики поспішають ліквідувати найбільш проблемні місця в електромережах краю і готуються працювати в аварійному режимі, поповнюючи запас необхідного обладнання.

Читайте також: Як мер Івано-Франківська готує місто до зими

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...