Мед Атлант

Прикарпатець виступив на юнацьких Олімпійських іграх в Аргентині

Прикарпатець Олександр Гонський виступив на юнацьких Олімпійських іграх в Аргентині.

Олександр Гонський із Калуша виступив на на юнацьких Олімпійських іграх в Аргентині.

Прикарпатець у коронній для себе дисципліні бігу на 1500 метрів показав результат 3:56, 39 хв. За результатами двох забігів цей показник дозволив нашому атлету посісти 10-те місце.

Цьогорічний формат змагань дещо змінений: легкоатлети змагаються у два етапи, сума місць, зайнятих на кожному з них, додається і за нею визначають переможця. Іншими словами, замість кваліфікацій і фіналів на атлетів, за великим рахунком, чекають два фінали, за сумою яких і буде визначене місце кожного з них. При цьому атлети, які змагаються з бігу на 1500 метрів, 3000 метрів і 2000 метрів з перешкодами, у якості другого етапу бігтимуть крос, повідомляє sport.if.ua.

До слова, на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх  українець Олег Дорощук у стрибках у висоту здобував бронзову медаль. 17-річний легкоатлет з Кропивницького, стрибнувши на 2.14, показав сьогодні третій результат, як і на першому етапі змагань 11 жовтня і за підсумками двох днів виборов право зійти на третю сходинку п’єдесталу пошани у столиці Аргентини.

Таким чином, у скарбничці збірної України 13 медалей Юнацької Олімпіади: 4 золоті, 4 срібні та 5 бронзових нагород.

Читайте також: У Франківську відкрили новий баскетбольний майданчик: високі стрибки у спорті та житті

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...