Мед Атлант

Прикарпатців інформують: можливі аварійні знеструмлення

Прикарпаттяобленерго повідомляє про можливі аварійні вимкнення електроенергії через погріршення погодніх умов.

Як раніше інформувало МІСТО, Управління ДСНС України в Івано-Франківській області попереджає про різку зміну погодніх умов. На Прикарпатті пройдуть дощі, у західних областях з мокрим снігом. Посилення вітру на заході країни місцями 25-30 м/с. У  Карпатах та на Прикарпатті мокрий сніг, хуртовини, можливе утворення снігового покриву.

У зв’язку з погіршенням погодніх умов можливі аварійні вимкнення, повідомляє “Прикарпаттяобленерго”. У Долинському, Калуському районах та Яремчанській зоні уже зафіксовані поодинокі вимкнення, спричинені негодою.

Наразі пориви вітру ще не досягли максимальної швидкості, але він помітно посилюється. У Долинському, Калуському районах та Яремчанській зоні уже зафіксовані поодинокі вимкнення, спричинені негодою.

Бригади працюють над відновленням електропостачання, але ймовірність нових вимкнень залишається. Енергетики просять з розуміння ставитись до аварійних знеструмлень, спричинених погодними умовами.

У негоду, через велику кількість дзвінків, лінії кол-центру “Прикарпаттяобленерго” (0 800 50 40 20) можуть бути перенавантажені.

Про вимкнення можна дізнатись також на офіційному сайті компанії http://www.oe.if.ua/, вибравши на карті вимкнень свій регіон, повідомляє “Прикарпаттяобленерго”.

Читайте також: Зима наближається: У Карпатах випав сніг

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...