Мед Атлант

В Івано-Франківську пасажир авто наніс тілесні ушкодження патрульному поліцейському

 В Івано-Франківську пасажир авто наніс тілесні ушкодження патрульному поліцейському.

Інцидент трапився поблизу “Арсену” на вулиці Миколайчука у ніч на 28 жовтня. Патрульна поліція повідомила “Галці”, що поліцейські зупинили автомобіль, щоб перевірити водійку на стан алкогольного сп’яніння. Водійка виявилася тверезою. Пасажир  автомобіля став вживати ненормативну лексику та агресивно поводитися на зауваження поліцейських. Поліцейські застосували фізичну силу (загнули руки за спину).

У результаті інциденту чоловік наніс тілесні ушкодження поліцейському, медики зафіксували множинні забої лицьової частини черепа. Патрульні затримали нападника та застосували до нього кайданки, інформує “Галка”.

Водійка звинувачує патрульних у застосуванні фізичної сили:

Сьогодні біля 23:00 в Івано-Франківську мене зупинили працівники правохоронних органів. Причина зупинки не світився номерний знак. Хоча насправді з номерною підсвіткою все добре. Отже, причина зупинки невідома. Після чого мені запропонували драгер тест на алкоголь, я погодилась пройти його в наркологічному диспансері. На слова мого чоловіка, який їхав зі мною в машині він попросив пояснити причину зупинки. Його заломили і застосовували силу, мене штовхали, коли я знімала на камеру, на чоловіку порвали сорочку та зробили багато синців визвали 6 патрульних машин. В мене запитання чому так не працює наша поліція, коли є вбивство і інші злочини. А викликає підсилений наряд на дівчину, в якої ніби – то не світився номерний знак. Права повернули тест показав негативний результат, – пише водійка у соціальній мережі.

Читайте також: Нетверезий водій у Франківську наїхав на МАФ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...