Мед Атлант

Франківцям розповіли про розвиток національно-патріотичного виховання в закладах освіти

Сьогодні, 1 листопада відбулося засідання міського виконавчаного комітету.

Питання пвиконання Програми “Освіта міста Івано-Франківська. 2016-2020 роки” за 2018 рік обговорювали на засіданні міськвиконкому 1 листопада.

Ігор Максимчук, директор департаменту освіти та науки, зазначив, що робота Департаменту освіти та науки спрямована на реалізацію програми “Освіта міста Івано-Франківська. 2016-2020 роки”, метою якої є розбудова якісної, ефективної та доступної для кожного системи освіти міста, що відповідає вимогам громади, запитам особистості та потребам держави і базується на духовних цінностях українського народу.

У міському етапі військово-патріотичної гри «Чорний ліс – 2018» брало участь 22 пошуково-дослідницьких учнівських загони. Перемогу здобула команда учнів СШ №1.

На фасадах 13 закладів загальної середньої освіти та 7 закладах професійно-технічної освіти м.Івано-Франківська встановлено пам’ятні дошки колишнім учням, які загинули в боротьбі за збереження свободи й незалежності України під час проведення Революції Гідності і у зоні ООС на сході нашої Батьківщини.

Зокрема,  у 2018 році меморіальні дошки випускникам шкіл, які загинули у зоні проведення ООС, було встановлено на фасадах ЗШ № 16 (Олегу Басарабу 14 березня) та ЗШ №3 (Андрію Витвицькому 16 вересня).

Упродовж року на базі Центру патріотичного виховання учнівської молоді імені Степана Бандери успішно реалізовувались загальноміські проекти «Мій Івано-Франківськ» (проведення уроків з історії рідного міста), «За честь! За славу! За народ!», «Герої не вмирають!», «До духовних джерел українців», «Козацька слава», «Я – громадянин», «Вишивка – мій оберіг».

Читайте також: У міському цвинтарі на Чукалівці не вистачає землі для поховань. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...