Мед Атлант

У Франківську розкажуть, як подолати цукровий діабет

В Івано-Франківську пройдуть заходи до Всесвітнього дня діабету.

Заходи під назвою «Діабет та Родина. Подолаємо діабет разом» відбудуться в лекційній залі кафедри фізіології Івано-Франківського національного медичного університету (вул. Грушевського, 7). До участі в них організатори запрошують людей з діабетом, членів їхніх родин, медичних працівників, лікарів-ендокринологів та всіх бажаючих. Вхід вільний. Початок заходів о 10-ій годині.

У програмі:

10:00-11:00 – Визначення рівня глюкози крові, вимірювання артеріального тиску та ваги тіла, комп’ютерна діагностика синдрому діабетичної стопи.

11:00-15:00 – Лекції, бесіди, присвячені способу життя, профілактиці ускладнень та проблемам харчування у людей з цукровим діабетом за участі професорів Івано-Франківського національного медичного університету та провідних спеціалістів області, спілки хворих на цукровий діабет, представників фармацевтичних компаній.

Також планується вікторина для людей з цукровим діабетом, розіграш глюкометрів та засобів догляду за діабетичною стопою, надання інформаційних матеріалів про цукровий діабет та його ускладнення.

Зазначені заходи пройдуть за підтримки ДВНЗ «Івано-Франківський національний медичний університет», департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, асоціації ендокринологів області, діабетичної спілки хворих на цукровий діабет, повідомляє прес-служба ОДА.

Читайте також: Допомоги потребують 17-річні дівчата, яких збив автомобіль

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...