Мед Атлант

У Франківську комісія не може визначитися з призначенням директора ЗОШ № 10

13 листопада у Франківську відбулося засідання конкурсної комісії з визначення директора школи №10: комісія не змогла дійти згоди.

Директора Школи № 10 в Івано-Франківську до сих пір не призначили. Конкурсна комісія, засідання якої відбулося 13 листопада, не змогла дійти згоди щодо посади. Батьки та педагоги обурені. Зараз на посаді в.о. директора залишається представник зі школи, з яким вчителі та батьки погодились.

Батьки та педагоги прийшли з обуренням до міського голови Івано-Франківська зі скаргами. Руслан Марцінків запропонував стоворити нову комісію та оголосити повторний конкурс.

Варто тільки дочекатись повторного конкурсу, де і визначимо керівника закладу. Я готовий до діалогу і, звісно, у прийнятті рішення має враховуватись думка педагогів та батьків саме 10-ї школи. Проте, люди, мене в комісії не було і чинити тиск на її членів я не маю права! Знову ж таки, цей діалог має бути цивілізованим: без ультиматумів, образ та тиску від третіх сторін! Зараз одноголосно, під диктовку вчителів, призначити нового керівника я не можу! Є закони, яких усі ми, починаючи від президента і міського голови, маємо дотримуватись, – зазначив міський голова у фейсбуку.

Читайте також: На вулиці Коновальця в одному з будинків замінять дах

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...