Мед Атлант

На Коломийщині судитимуть злочинця, який мало не вбив одного та обікрав іншого чоловіка

На Коломийщині будуть судити злочинця, що мало не вбив чоловіка, з яким розпивав алкоголь. Після цього зловмисник не спинився та на вокзалі обікрав іншого коломиянина.

Обвинувачений – раніше неодноразово судимий, 1989 року народження, житель Чернівецької області. Подія злочину сталася 12 липня 2018 року у приміщенні квартири потерпілого, що в місті Коломиї. Відповідно до матеріалів досудового розслідування, обвинувачений, будучи в стані алкогольного сп’яніння, діючи умисно, під час розпиття алкогольних напоїв, на грунті раптово виниклих неприязних відносин, дерев’яною палицею почав наносити удари в ділянки голови та тулуба потерпілого. У результаті останній впав на підлогу, де обвинувачений продовжував наносити йому удари. Після завершення конфлікту потерпілий вийшов із квартири, та від отриманих тілесних ушкоджень втратив свідомість та впав на землю. Потерпілий був вчасно доставлений до реанімаційного відділення Коломийської ЦРЛ.

Крім того, обвинувачений, того ж дня перебуваючи на території залізно-дорожнього вокзалу в місті Коломия, підійшов до чоловіка, який сидів на лавці, вихопив із руки мобільний телефон марки «Леново» і раптово зник. Чоловік його наздогнав, але обвинувачений наніс декілька ударів по тілу потерпілого. З викраденим майном обвинувачений місце вчинення кримінального правопорушення покинув.

Обвинуваченого будуть судити через вчинення кримінальних правопорушень передбачених частиною першою статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння), частиною другою статті 186 (відкрите викрадення чужого майна, поєднане з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинене повторно) Кримінального кодексу України.

 

Читайте також: Троє Франківців постраждали в ДТП в Тернополі

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...