Мед Атлант

У Брошнів-Осаді провели концерт на підтримку онкохворого хлопчика

21 листопада у Народному домі Брошнів-Осади відбувся благодійний концерт на підтримку 6-річного Максима Волчовського з міста Болехів. У хлопчика виявили пухлину у черевній порожнині. Дитина потребує на операцію майже 100 000 доларів США.

Мама хлопчика розповідає, що вони зараз знаходяться у відділенні онкогематології обласної дитячої клінічної лікарні Івано-Франківська.

Остаточний діагноз буде дещо пізніше, після результатів гістології, та пункції (операції) на лімфовузлі. В черевній порожнині об’ємне пульсуюче утворення великих розмірів (в діаметрі 11 см). Нас орієнтують на великі, для нашої родини, неосяжні суми коштів, для спроби подолання недуги, в залежності від типу, виду, та термінів новоутворення. Від цього залежить і країна, в якій можна з цим справитись, – каже жінка.

Голова Брошнів-Осадської ОТГ Назарій Іванів вирішив залучити мешканців громади до доброї справи та одразу ж ініціював проведення у селищі концерту для збору коштів.

Дякуємо талановитим дітям та небайдужій громаді за ту важливу справу, до якої всі сьогодні долучилися! Бажаємо Максимкові швидкого одужання, а всім організаторам, учасникам та глядачам благодійного концерту нехай їх добро повернеться сторицею.

Читайте також: Надвірнянське підприємство здобуло перемогу у Всеукраїнському конкурсі. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...