Мед Атлант

“16 днів проти насильства”: в Івано-Франківську стартує щорічна соціальна кампанія. ФОТО

Сьогодні, 23 листопада, відбулася прес-конференція, присвячена старту щорічної кампанії “16 днів проти насильства”.

На прес-конференції виступили Микицей Степан Ярославович (заступник директора департаменту – начальник управління соціального захисту населення), Бойчук Алла Володимирівна (начальник сектору Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області), Ковалик Іван Іванович ( начальник служби у справах дітей Івано-Франківської обласної державної адміністрації), Підлипна Людмила Віталіївна (психолог Івано-Франківського обласного центру практичної психології та соціальної роботи).

Ця акція є всесвітньою та проводиться щороку з 25 листопада до 10 грудня.  Стартує з Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства по відношенню до жінок (25 листопада) та завершується Міжнародними Днем захисту прав людини.

В рамках акції проводитимуться різні тренінги, бесіди та виставки, спрямовані та запобігання та ліквідацію насильства.

Наше завдання – це протидія та запобігання насильству. Акція проводиться для того, щоб люди знали, куди звертатися в таких ситуаціях, щоб не мовчали і не боялися. На даний час 10 працівників поліції проходять спеціальне навчання. Це будуть спеціальні люди, які реагуватимуть лише на факти домашнього насильства,- прокоментувала Бойчук Алла Володимирівна (начальник сектору Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області),

 

Читайте також:На Прикарпатті завершили створення першого в Україні Біблійного саду. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...