Мед Атлант

Читайте у новому номері журналу “МІСТО!”

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №19 журналу “МІСТО” вже у продажу:

Гроші на житло, проїзд по Україні, користування автотранспортом Верховної Ради – прикарпатські нардепи «коштують» платникам податків недешево. Окремі з них мають мільйонні статки та дорогі автівки, проте не соромляться сповна використовувати державне забезпечення. Деталі знають журналісти МІСТА


Розібратися з місцевою «мафією» , підняти рейтинг довіри до поліції. Місія можлива. Принаймні її до виконання місцевим правоохоронцям поклало столичне керівництво. «10 незручних запитань».до керівника поліції Франківщини Володимира Голубоша розставить усі крапки.

Пологи – це не мука і не каторга. Однак про це знають одиниці. Адже перш , ніж опинитися у пологовому будинку, жінка потрапляє у центри процвітання совка та антисервісу. В жіночу консультацію – як на війну – матеріал про реаліїї сьогодення.

Три місяці, 18 країн, 10 з половиною тисяч кілометрів з невпинною молитвою на вустах. Прикарпатець Іван Максилевич здійснив велопрощу через усю Європу. Головна зупинка і мета поїздки – Свята Гора Афон у Греції. Про паломництво на двоколіснику читайте у матеріалі велосипедом до Бога.

Відеоанонс журналу тут.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...