Мед Атлант

У Прикарпатський університет завітав «Франківський пан»

У читальному залі імені Богдана Гаврилишина для студентів економічного факультету проведено турнір «Франківський пан», присвячений 55-літтю заснування кафедри теоретичної і прикладної економіки.

Організаторами заходу виступили: Ольга Ємець – к.е.н, доц. кафедри теоретичної і прикладної економіки, Сергій Матусов – автор та розробник гри «Франківський пан», Вікторія Леськів – голова студентського сенату економічного факультету.

“Франківський пан” – унікальна монополія про історію та сучасність міста. Це настільна гра, у якій використали більше 150 історичних, соціальних, економічних, фінансових та культурних фактів Станіславова. Гра налічує 8 персонажів. Людина може в кожному з них впізнати себе, та обрати найближчого за мотивами або за характером. Всі персонажі – це реальні люди  з Франківська.

Гра дала можливість бакалаврам та магістрам дізнатись цікаві факти про історію та економіку нашого міста; приймати правильні рішення щодо придбання чи продажу підприємств; розвинути культуру платника податків.

Переможцем став той у кого залишилася найбільша сума грошей в обох еквівалентах. У турнірі взяли участь 12 команд по 8 осіб, що представляли кожну із восьми спеціальностей економічного факультету.

Читайте також: На Прикарпатті завершили створення першого в Україні Біблійного саду. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...