Мед Атлант

У Франківську оберуть запобіжний захід для керівника, якого підозрюють у хабарництві

Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди.

Встановлено, що 11.12.2018 працівниками УЗЕ в Івано-Франківській області спільно зі слідчими СВ Івано-Франківського ВП ГУ НП в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом Івано-Франківської місцевої прокуратури затримано керівника приватного підприємства, який вимагав та отримав неправомірну вигоду в сумі 32 тис. грн за вплив на прийняття рішення службовими особами контролюючого органу України.
Указаній особі 12.12.2018 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2ст. 369-2 («Зловживання впливом») КК України, та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Санкція вказаної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...