Мед Атлант

Богородчанські правоохоронці з подарунками відвідали Дім Милосердя в Горохолині

Напередодні одного з найулюбленіших та найочікуваніших дітьми свят – Дня святого Миколая, працівники Богородчанської районної поліції навідалися до самотніх матерів та їхніх дітей, які проживають в Домі Милосердя в селі Горохолина Богородчанського району.

В силу різних причин матері з дітьми, які знаходяться там, не мають можливості проживати вдома, бо вони постраждали від домашнього насилля та були вигнані з домівок. Але, мабуть, набагато важливіше для цих діток та їхніх матерів – увага та розуміння , яких їм переважно бракувало у власних родинах. Тому правоохоронці не лише подарували маленьким діткам солодощі і фрукти, та необхідні у побуті речі, а й поспілкувалися з ними, пограли в ігри та спробували разом з малечою поринути в атмосферу зимових свят. 

Від імені всіх працівників Богородчанського відділення поліції начальник районної поліції Ростислав Прокопчук привітав матерів та їх діток з наступаючими святами. Також він наголосив, що й надалі богородчанські поліцейські навідуватимуться з дружніми візитами до вихованців Дому Милосердя, – повідомляють на сторінці Богородчанського відділу поліції.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...