Мед Атлант

Прикарпатця, який хотів зґвалтувати 80-річну бабусю, будуть судити

Чоловік, який намагався зґвалтувати 80-річну бабусю, а після «невдачі» задовольнив свою сексуальну пристрасть неприродним способом, постане перед судом.   

Долинський відділ Калуської місцевої прокуратури здійснюєт процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом учинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15 («Замах на злочин»), ч. 2 ст. 152 («Зґвалтування»), ч. 2 ст. 153 («Насильницьке задоволення сексуальної пристрасті неприродним способом»), ч. 1 ст. 122 («Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження») КК України.
47-річний чоловік прийшов до 80-річної бабусі, коли вона перебувала вдома сама. Скориставшись похилим віком старенької, застосовував до неї психологічне та фізичне насильство.
Також завдав потерпілій травми середньої тяжкості і намагався вступити з нею у статеві зносини природним способом.
Але у силу фізіологічних особливостей не зміг довести свій злочинний умисел до кінця, тому задовольнив свою статеву пристрасть неприродним способом.
Під час досудового розслідування зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
На даний момент обвинувальний акт щодо фігуранта скеровано до суду. За вчинене йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...