Мед Атлант

Ціни, як в Швеції: блогерка з Франківська розповіла про відпочинок на Буковелі

Франківська блогерка, яка проживає в Швеції, відвідала відомий Український курорт “Буковель” та розповіла про свої враження.

За словами дівчини, окрім багатьох позитивних моментів у відпочинку, її шалено здивували ціни. Оксана розповідає, що через надзвичайно високі ціни, відчула себе знову в Швеції.

Ціни шок! Ціна на абонементи – захмарна. При тому , що немає жодного підйомника-кабінки, поки на кріселку доїдеш до верху -відмерзає все. Ціна на їжу здивувала найбільше. Чай з пакетика – 90 грн. Свиннячі ребра -600 грн. 5 кусочків картоплі -100 грн., – коментує дівчина.

У коментарях під публікацією люди також жаліються на ціни, які за часи розквіту курорту виросли в рази. Люди навіть обмінюються порадами, як краще зекономити на відпочинку у Карпатах.

Ми якщо їдемо, то вибираємо низький сезон, бо високий то жесть. І жити також можно поблизу, а не на самому Буковелі – це також економія. А так Буковель то любов, хоча знайомі кажуть, що по ціні як у Буковелі, можно так і в Альпи з’їздити, – розповідає Катерина.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...