Мед Атлант

Волонтери проекту STAY привітали жителів геріатричного пансіонату з Новорічними та Різдвяними святами

Понад 20 волонтерів різного віку відвідали геріатричний пансіонат Івано-Франківська, аби вручити мешканцям закладу подарунки і привітати їх з Новим роком та Різдвом Христовим.

Ми підготували подарунковий набір: цукерки, горнятко, чай та мандаринки, щоб подарувати новорічний настрій від наших «онуків» мешканцям геріатричного пансіонату. Виникло бажання зробити для наших підопічних святковий подарунок, ми оголосили про це у Фейсбуці і таким чином зібрали потрібну суму, – розповідає координатор проекту STAY Ілона Мурзова.

Спочатку волонтери спакували подарунки, а потім розвезли їх по поверхах геріатричного пансіонату, заходячи в кожну кімнату, аби особисто привітати жителів закладу зі святами.

Довідково:

Проект STAY – унікальна ініціатива, запроваджена у Івано-Франківську. Небайдужі люди можуть через соціальну мережу Фейсбук переглянути фотографії жителів геріатричного пансіонату, прочитати їхні життєві історії та зголоситися стати для самотніх стареньких людей названими онуками. Завдання таких «онуків» – один раз на тиждень обов’язково відвідати «своїх» дідуся чи бабусю та поспілкуватися з ними.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...