Мед Атлант

Читайте у новому номері журналу “МІСТО!”

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №23 журналу “МІСТО” вже у продажу:

Сексуальне насилля – це завжди в саме серце. і все частіше від нього потрепають діти. Лише за поточний рік поліцейські зареєстрували 8 кримінальних проваджень за сексуальні злочини проти неповнолітніх. У половині випадків підозрюваними є рідні дорослі. Про наболіле у матеріалі Гірка «полуничка».

Щороку на Прикарпатті виявляють близько 4000 хворих на рак. З них 30% помирає протягом року після встановлення діагнозу… Однак герої нашої статті здолали недугу і твердо впевнені, що їхня ремісія буде пожиттєва. Про цілющу силу прощення і любові у новому випуску міста.

Чи варто піднімати гроші, знайдені на вулиці? Дехто вважає, що нині знайдеш – потім неодмінно втратиш. Але ж часом суми, які бачиш під ногами на тротуарі, зовсім не маленькі. Чи пройшли іванофранківці тест на чесність – провокація від журналістів міста.

Рік тому франківчанка Марія Павлюк перемогла у проекті «Модель XL». За цей час пишнотіла красуня скинула 10 кілограмів, позбулася деяких комплексів, уклала контракт із закордонним модельним агентством,та планує – відкрити у Івано-Франківську школу моделей «plus size». Життя після шоу читайте у свіжому випуску міста.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...