Мед Атлант

На Прикарпатті директор школи та вчитель фізкультури побили поліцейських. ВІДЕО

Неподалік від села Королівка Тлумацького району поліцейські зупинили легковик, який їхав назустріч, бо світив фарами дальнього світла.

Із перших слів водія поліцейські зрозуміли , що він напідпитку, інформує ТСН.

Проходити освідчення на алкоголь він відмовився. Поводився агресивно та обіцяв поліцейським поставити їх на місце.

Пасажир зупиненої автівки вступився за водія, і почалася шарпанина.

Поліцейський Василь Павлюк потрапив до лікарні після удару головою в обличчя. Каже, бив його пасажир, який одразу після того втік. Водія авто все ж вдалося затримати. А Василя довелося оперувати через перелом виличної кістки.

Водієм виявився директор сільської школи Іван Кравець, а пасажиром – вчитель фізкультури. Від 18 лютого обидва на лікарняному. Фізрук спілкуватися з журналістами не бажає. А директор школи телефоном повідомив, що пішов на лікарняний, бо сам побитий.

Керівник Тлумацького відділення поліції Василь Семенюк розповів, що директор школи написав зустрічну заяву на працівника поліції, який наніс йому тілесні ушкодження при затриманні. За цим фактом буде проводитись перевірка.

Вчителю фізкультури за травмування поліцейського при виконанні загрожує до 5 років позбавлення волі. Директору школи наразі інкримінують кермування напідпитку та злісну непокору правоохоронцям. Але поки жоден з них своєї провини не визнає.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...