Мед Атлант

Неподалік Івано-Франківська троє дітей заблукали в лісі. ФОТО

Вчора, 3 березня, близько 17:30 група дітей (11, 13 та 14 років) самостійно зайшла в лісовий масив “Вовчинецьких гір” та заблукала.

О 19:12 в цей район направлено рятувальників,  якими о 19:40 встановлено візуальний контакт з дітьми зі сторони села Ямниця Тисменицького району.

О 20:03 знайдено зниклих дітей, здійснено їх супровід до села Вовчинець та передано працівникам поліції та батькові одного із дітей.

Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини повідомив, що у неділю, 3 березня, о 19 годині на лінію «102» поступило повідомлення від 13- річного хлопця про те, що він з двома друзями заблукав у лісовому масиві на Вовчинецьких горах поблизу села Вовчинець Івано-Франківської міської ради.

Дитина дала приблизне орієнтування місцевості, де вони знаходяться. Для проведення пошуку неповнолітніх було залучено працівників групи реагування патрульної поліції Тисменицького ВП ГУ НП в області та працівників УДСНС.

Приблизно через годину правоохоронці спільно із рятувальниками на узліссі села Ямниця Тисменицького району розшукали зниклих дітей. Знайдених дітей правоохоронці доправили до місця їх проживання.

Нагадаємо, що в Калуші на кухні квартири знайшли тіла двох людей.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...