Мед Атлант

У Франківську поліцейські затримали молодиків, які залізли на телевізійну вишку

На Прикарпатті поліцейські охорони зняли двох хуліганів з телевізійної вишки, які хотіли помилуватися краєвидом Франківська.

Вчора ввечері о 22 годині 32 хвилини на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшло спрацювання «тривожної кнопки», про те, що двоє невідомих осіб проникли на охоронюваний об’єкт та вилізли на телевізійну вишку. На місце події негайно виїхали поліцейські охорони. Про це повідомляє прес-служба Управління поліції охорони в Івано-Франківській області

По прибуттю на місце виклику, дотримуючись заходів особистої безпеки, правоохоронці обстежили прилеглу територію та виявили на вежі двох невідомих осіб. Як пізніше було встановлено, молодики проникли на територію та вилізли на вежу, оскільки, хотіли помилуватися краєвидом міста. Дані особи перебували у стані алкогольного сп’яніння.

На місце події викликано патрульну службу поліції та слідчо-оперативну групу Івано-Франківського міського відділу поліції.

Затриманими виявилися студенти одного із вузів Івано-Франківська, уродженці Долинського району. Наразі по даному факту ведеться слідство.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...