Мед Атлант

На Косівщині відбувся суд над раніше судимим чоловіком, який побив та обікрав жінку

11 лютого на Верховинщині відбувся суд над чоловіком, який побив та обікрав жінку.

24 серпня приблизно о 10:50 перебуваючи на узбіччі вул. Паркова в смт. Яблунів, Косівського району зловмисник напав на жінку. Він нанісш їй 5 ударів кулаками рук та ногами по тілу та спричинив у такий спосіб їй тілесні ушкодження у вигляді синця в ділянці лівого ока, садна в ділянці підборіддя, в ділянках правої молочної залози, правого плеча, лівої гоміки, які відносяться до легких тілесних ушкоджень. Після цього чоловік викрав майно потерпілої, а саме: жіночу сумочку чорного кольору в якій знаходились грошові кошти, парфуми «Profound», паспорт громадянина України на ім’я потерпілої, банківські картки «ОщадБанку» та «ПриватБанку». Таким чином чоловік скоїв кримінальне правопорушення передбачене ч. 2 ст.186 КК України.

В судовому засіданні обвинувачений вину у скоєному визнав повністю, суду показав, що 24.08.2018 він сидів на лавці поблизу стадіону в смт Яблунів, Косівського району, де розмовляв з якимсь чоловіком. В цей час до них наблизилася потерпіла, яка до нього заговорила із російським акцентом, оскільки є переселенкою з окупваних територій. Це йому не сподобалося, а тому він догнав її та заподіявши декілька ударів в різні ділянки тіла та голову, загалом не менше трьох, та коли вона впала вирвав у неї сумочку чорного кольору. Пройшовши декілька метрів від місця події, він оглянув сумку, витягнув звідти грошові кошти в сумі 60 грн., а сумку з документами, банківськими карточками та духами викинув неподалік.

Суд призначив зловмиснику покарання за ч. 2 ст.186 КК України у виді позбавлення волі строком на 4 (чотири) роки.

На підставі ч.1,4 ст.71 КК України, шляхом часткового складання призначеного покарання та невідбутої частини покарання за вироком Яворівського районного суду Львівської області від 13.02.2018, призначили остаточне покарання  у виді позбавлення волі строком на 4 роки 15 днів з відбуттям покарання у кримінально-виконавчій установі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...