Мед Атлант

Прокуратура вимагає жорсткішого покарання для долинянина, який біля нічного клубу порізав чоловіка. ФОТО

Прокуратура вимагає жорсткішого покарання для долинянина, який у Долині 7 травня 2018 року біля нічного клубу порізав чоловіка.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Долинським відділом Калуської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення в суді щодо 29 річного місцевого жителя, обвинуваченого  у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 4 ст. 296 (“Хуліганство”) та ч. 1 ст. 121 (“Умисне тяжке тілесне ушкодження”) КК України.
Нагадуємо, 7 травня, близько 5 години ранку 28-річний зловмисник та потерпілий перебували біля нічного клубу в Долині. Між чоловіками напідпитку виникла суперечка, у ході якої зловмисник витягнув предмет схожий на ніж та вдарив потерпілого у грудну клітку. Після цього нападник утік. Через кілька годин працівники поліції затримали утікача вдома.
За результатами судового провадження обвинуваченого засуджено до 6 років позбавлення волі, тоді як прокурор наполягав на 7. За принципової позиції прокурора, вирок суду оскаржено в апеляційному порядку з підстав невідповідності призначеного покарання тяжкості кримінального правопорушення та особі обвинуваченого.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...