Мед Атлант

Слідство ведуть екстрасенси: хто хоче забрати на “той світ” молоду маму з Франківщини. ФОТО

Сьогодні, 17 березня, в ефір телеканалу “СТБ” вийшла програма “Слідство ведуть екстрасенси”, в якій взяла участь жителька Франківщини.

Дівчина постійно опиняється на грані життя та смерті. Вона переконана, що на той світ її хоче забрати рідний батько. Його привид, за її словами, живе з ними в будинку.

Після появи полтергейса вагітна Анна попала в жахливу автокатастофу. Її та дитину чудом вдалося врятувати. Та вже через тиждень майбутній мамі приснився сон, в якому на цвинтарі її розриває стадо собак. Коли жінка прокинулася, то не могла дихати.  Наступного разу, коли вона побачила привид батька, її мало не вбило струмом.

Підозри Ании щодо намірів тата не безпідставні. Коли чоловік помирав, попросив медсестру передати дочці такі слова: “Вона повинна піти на той світ!”.

В ході слідства стало відомо, що на той світ Анну хоче забрати тітка її батька. Вона після смерті рідної мами виховувала тата та його брата. Вона не погодилася з вибором батька Анни щодо майбутньої дружини. Тому після сварки хлопець вигнав свою другу матір з дому. Через її сильне прокляття обоє братів померли. А тепер вона намагається забрати на той світ і Анну .

В ході слідства стало відомо, що покійна бабуся Анни (мама її батька, яка загинула на будівництві від удару плитою) хоче стати її ангелом-охоронцем, але не може. Бо на світі її тримає маленький хлопчик.

Ця історія пов’язана з одним з найкривавіших вбивст в Україні в 90-ті роки. Від жорстоких ножових поранень померла ціла сім’я: чоловік, дружина, їхня маленька дочка та племінник. Мама вбитого хлопчика не хоче відпустити його душу на той світ. Вона постійного винить себе у його смерті та згадує сина. Через це бабуся Анни не може стати її янголом охоронцем.

Екстрасенси Хаял Алекперов та Жанна Шулакова допомогли матері вбитої дитини провести ритуал відпущення. Після цього все стало на свої місця. Душа дитини упокоїлася з миром. А бабуся головної героїні Анни стала її другим янголом-охоронцем. Тепер жінці та її сім’ї ніщо не загрожує.

Читайте також: детектор не бреше: стало відомо, чи дійсно вітчим бив свою 5-ти місячну падчерку. ВІДЕО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...