Мед Атлант

Мобільний блокпост гвардійців затримав особу, причетну до збройних формувань РФ, із наркотичною речовиною

У районі проведення операції Об’єднаних сил на мобільному блокпосту у Донецькій області військовослужбовцями Національної гвардії України зі складу Об’єднаних сил спільно з інспектором БПСПБП «Шторм» був зупинений для огляду автомобіль «Daewoo Lanos».

Під час проведення перевірки документів було встановлено, що мешканець м. Маріуполя громадянин «К», 1992 року народження, згідно з відомостями з пошукової бази ситуаційного центру, є причетним до діяльності збройних формувань Російської Федерації.

При поверхневому огляді у нього було виявлено прозорий пакет, у якому знаходилося сім згортків, три з яких – із порошкоподібною речовиною білого кольору вагою близько 300 грамів, чотири – з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору зі специфічним запахом та вагою близько 350 грамів.

Керманича негайно було затримано та передано співробітникам Мангушського відділу поліції ГУНП України в Донецькій області за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого статтею 260 ККУ «Створення непередбачених законом воєнізованих або збройних формувань» та ч.1 статті 309 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...