Мед Атлант

Дитині-сироті із Брошнів-Осади купили житло у Івано-Франківську

Вчора, 3 квітня юна брошнівчанка Софія отримала омріяний подарунок до дня народження – їй придбали трикімнатну квартиру у Івано-Франківську площею 140 кв. м.

Житло купили у рамках програми соціального захисту окремих категорій населення Брошнів-Осадської селищної ради на 2018-2019 роки. Вартість квартири 775 тис. грн., з яких 350 тис. гривень виділили з обласного бюджету,100 тис. гривень – Івано-Франківська міська рада, 100 тис. гривень – з бюджету Брошнів-Осадської ОТГ та третя частина коштів – власні заощадження опікунів дівчинки. Софійка виховується у дуже хорошій християнській родині, де панує злагода, порозуміння і доброта. Рада, що доля посилає цій дитині хороших людей. Дякую вам за виховання! – зазначила начальник служби у справах дітей Рожнятівської РДА Віталія Попович.

Опікуни адресували подяку всім, хто був задіяний до реалізації програми. Про це повідомляють на сторінці ОТГ. Дівчинка уже випускниця, зараз інтенсивно готується до вступу, до здачі ЗНО. Вона мріє стати поліцейським. І дуже щаслива, що поруч є такі хороші і добрі люди, які створили для неї позитивні і сприятливі умови, щоб вона розвивалася як особистість.

Набагато простіше будувати своє майбутнє юній дівчині, яка тільки входить у доросле життя, якщо вона вже має свою територію, власне житло, – підкреслив голова Брошнів-Осадської ОТГ Назарій Іванів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...