Мед Атлант

На Калущині на ділянці дороги національного значення розпочали ремонт

На замовлення Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області розпочато поточний середній ремонт ділянки дороги Н-10 Стрий – Мамалига у Калуському районі. Він здійснюватиметься методом холодного ресайклінгу.

Підрядна організація розпочала роботи із розпушення дорожнього одягу (км 57 +650 – км 61 +260 км). Цей етап – підготовка до регенерації дорожнього полотна.

Служба автодоріг звертається до всіх учасників дорожнього руху бути уважними в місцях проведення ремонтних робіт, зважати на попереджувальні знаки та дотримуватися відповідного швидкісного режиму.

Довідково:

Холодний ресайклінг (англ. recycling — вторинна переробка) — процес ремонту і часткової заміни асфальтового покриття автомобільних доріг шляхом зняття або зачищення пошкоджених частин дорожнього одягу, механічної переробки та заміни старого дорожнього покриття із додаванням додаткових сумішей для відновлення його властивостей.

Роботи проводяться за допомогою установки зняття покриття і реміксера. Бітумний шар розпушується обертовими розпушувачами. Потім до нього додається коригувальна суміш. Готова суміш знову укладається до профілю дороги чи її ділянки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...