Мед Атлант

350 патрульних преміювали, бо ті відмовилися від хабара

350 патрульним поліцейським дали премію, бо ті відмовилися від хабара.

Про це повідомив у Facebook Олексій Білошицький, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України. За його словами, з березня минулого року, з ініціативи начальника Департаменту патрульної поліції Євгенія Жукова та підтримки Голови Національної поліції Сергія Князєва, кожен патрульний поліцейський, який не просто відмовився від хабара, а офіційно зареєстрував, затримав особу, яка спробувала дати хабара і викликав слідчо-оперативну групу для подальшого оформлення і реалізації – отримує премію 1000 грн.

Таких випадків було зафіксовано 350, патрульним вручили премію.

Авжеж, їх було набагато більше…натяків, спроб, розмов. Не так просто зафіксувати це, ще й не спонукаючи особу до такої поведінки. Але 350 разів це було точно зафіксовано. Чи буде обвинувальний вирок в кожній з цих справ – не думаю. Кримінальний процес у нас має свої нюанси, але частина цих справ вже в суді. І по них будуть засуджені, я впевнений, – пише Олексій Білошицький.

Фото: патрульна поліція.

Зазначимо, що в одному випуску ексклюзивної програми МІСТА “Патруль” було зафіксовано, як нетвереза продавчиня намагалася дати хабара партульному поліцейському. Вона лаялася, кусалася й пропонувала 500 гривень.

Деталі дивіться в сюжеті:

Читайте також: Франківські патрульні врятували чоловіка, який хотів покінчити з життям. ВІДЕО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...