Мед Атлант

Де франківцям купити паску на Великдень?

 Зовсім скоро християни відзначатимуть світле свято Христового Воскресіння. Вже зараз господині розпочали передсвяткові приготування та клопочуть над тим, що покласти до великоднього кошика. Продукт номер один — це, звичайно, великодня пасочка.

В ідеальному варіанті — домашня, спечена власноруч. Однак далеко не у всіх є час та можливість займатися випіканням самостійно. Не завжди є потреба готувати кілька пасок, бо ж багато не з’їсться, а для малої кількості й не хочеться починати цю довгу та непросту процедуру. Також існує ризик, що виріб не вдасться — осяде чи трісне.

Так от для тих, хто з різних причин не планує братися за випічку своїми руками, а смакувати ароматною домашньою паскою хоче, ми знайшли ідеальний варіант — гарбузову паску на заквасках з фамільної пекарні «Old Backer».

Чому вона? Цю Паску створено за автентичним рецептом – на заквасках. А це означає, що вона здоровіша та корисніша. Та ще й зберігатиметься довше, хоча жодні консерванти, барвники, стабілізатори до випічки не додаються. Лише натуральні високоякісні інгредієнти: пшеничне борошно вищого ґатунку, яйця, цедра та сік апельсина, ваніль, що додають неповторного аромату.

Як бачимо з назви, серед основних інгредієнтів — печений гарбуз. Він надає кольору та смаку, слугує природним підсолоджувачем. Втім, головна його функція — бути джерелом клітковини.

В асортименті пекарні — три ходові розміри паски: маленька 140-грамова для діток, середня — 240 г та велика для сім’ї — 440 г. Ціни починаються від 25 до 100 гривень.

«Old Backer» — невелика фамільна пекарня, де все робиться вручну. А це зовсім інша енергетика та смак випічки, ніж на великих промислових виробництвах.

Пасочки «Old Backer» зроблені з натхненням, душею, мають оригінальний вигляд та надзвичайний смак. Тож якщо ви хочете, щоб ваша паска була не як у всіх, довірте справу професіоналам, а свій час проведіть із сім’єю.

Телефон для замовлення: +38 099 490 0285 +38 050 087 3431 Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Степана Бандери, 51

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...