Мед Атлант

Кількість госпіталізованих після весілля на Коломийщині збільшилася. ВІДЕО

Кількість госпіталізованих після весілля, що відбулося 4 травня на Коломийщині у селі Вербіж, збільшилася.

Про це повідомляє телеканал “НТК”.

За даними близько 30 з них перебувають на стаціонарному лікуванні в інфекційній лікарні. Їхній стан задовільний, щоправда, збудник інфекції буде відомий за два дні, коли прийдуть результати аналізів.

Нагадуємо, на весілля у Коломийському районі отруїлися гості, Так, з села Верхній Вербіж Коломийського району госпіталізували 18 людей.

Усі діагнози під шифром “ентероколітів”, тобто запалення кишківника, шлунка. Діагноз встановлює лабораторний центр санепідемстанції. Лікування, незалежно від того, ми проводимо. Думаю, що це сальмонельоз, це гострі кишкові інфекції, а не просте отруєння, – розповів Володимир Кифорук, головний лікар Коломийської інфекційної лікарні.

Зауважимо, що в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області створена комісія з розслідування факту отруєння і проведено епідобстеження, в ході якого відібрано зразки води, харчових продуктів, змивів з поверхонь для дослідження на вміст патогенної мікрофлори.

На підставі наказу Головного управління Держпродспоживслужби в області проводиться позапланова перевірка готельно-ресторанного комплексу “Вербіж”, тривають лабораторні дослідження.

Читайте також: “Випив “Тархун” – помер в реанімації” – Франківськом гуляє фейк-страшилка для батьків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...