Мед Атлант

Медики розповіли, як франківці перевірили родимки та шкіру

В Івано-Франківську на стометрівці впродовж 9-11 травня фахівці клініки “БРАСС. Здорова шкіра” та міських поліклінік перевіряли в усіх охочих родимку та шкіру.

За даними, оприлюдненими Управлінням охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради, результати оглядів вражають.

9 травня до медиків звернулися близько 500 людей. А впродовж трьох днів роботи до дерматологів та онкологів звернулись 1410 осіб.

У 10 осіб запідозрено меланому, у 30 –  базаліому (рак шкіри). Окрім того, за три дні було оглянуто 435 осіб лікарями-дерматологами. Лікарі виявили псоріаз, червоний плоский лишай, екзему, оніхомікоз, грибкові ураження шкіри, кератому, атопічний дерматит.

У випадках, коли була потреба встановити точний діагноз, відвідувачів скеровали в лабораторії або в обласний дерматовенерологічний диспансер. Всім іншим – були надані рекомендації щодо подальшого лікування.

З наступного тижня лікарі клініки “БРАСС.Здорова шкіра” та міських поліклінік продовжуватимуть огляди вчителів і школярів міста та студентів і викладачів ВНЗ міста на предмет захворювань шкіри, – зазначими в управлінні охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради.

Читайте також: Отруєння на весіллі на Коломийщині: стало відомо про стан постраждалих. ВІДЕО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...