Мед Атлант

Читайте в новому номері журналу “МІСТО”

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №26 журналу “МІСТО” вже у продажу:

Школа виховує дітей. Так часто вважають батьки, коли віддають своє чадо у перший клас. І школярі справді отримують не лише академічні, але й знання життя. Однак, що робити, якщо вчитель оцінює виключно характер, а не знання вашої дитини? Про проблему зсередини читайте на сторінках нового випуску журналу.

Місто Смерть – це кінець чи лише двері в інший світ? Люди, які пережили клінічну смерть, розповідають дивовижні історії про різні видіння, чи навіть появу нових талантів. Про такий феномен читайте у матеріалі померти і повернутися.

Футбол – гра мільйонів. Та не менш захопливим і яскравим є життя навколофутбольне. Всі бачили на стадіонах ультрас – групу. Вони знають, як запалити серця гравців. Як такі романтики впливають на футболістів читайте у свіжому номері.

Метелики в животі та палкі клятви у вічному коханні. Таке відбувається чи не з кожною парою,яка бере шлюб. Однак у стосунках не все так солодко. Про топ-5 помилок, які здатні зруйнувати навіть найщасливіше подружжя,від психологів та ведучих проекту «Одруження наосліп» на «1+1″ на сторінках міста.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...