Мед Атлант

У Франківську вперше відбудеться Міжнародний обмін молоддю

Незабаром у Франківську стартує перший в Україні Міжнародний обмін молоддю.

З 15 по 29 липня в Івано-Франківську зустрінеться молодь із Грузії, Німеччини та Польщі в рамках програми “Еразмус+”. Про це повідомляють в Івано-Франківській міській раді.

Такий обмін молоддю в Україні відбудеться вперше. Саме в Івано-Франківську пройде Міжнародний мистецький вишкіл для молодих людей віком від 18 до 25 років “Шукати і думати”.

Головна мета проекту – підтримка розвитку особистості в молодих людей шляхом зацікавлення їх та відкриття їх в сторону молодих людей з інших культурних просторів. Додатковою ж метою обміну є міжкультурне вивчення інших людей і себе самого.

Молодь буде поділено на 4 національно мішані групи і буде працювати у 2-х театральних групах – одній танцювальній і одній музичній. Заняття проводитимуть творчі особистості, професійні танцюристи, музиканти та театральні педагоги. Діяльність буде зосереджена навколо гасла “Шукати і думати”.

Проведення мистецьких вишколів дає можливість молоді висловити у творчій формі свої страхи, сум, мрії та фантазії.

На завершення спільних вишколів відбудеться презентація спектаклю в театрі Франківська.

Ми довго вели перемовини з “Форумом культур” (місто Познань) і нам таки вдалося їх переконати! Тішить, що Міжнародний мистецький вишкіл для молоді пройде вперше в Україні й саме в Івано-Франківську. Вже розпочали роботу та знайомство з учасниками, – поділилася секретар міської ради Оксана Савчук.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...