Мед Атлант

У Богородчанах пройшов фестиваль “Відкриті уроки футболу”

За ініціативи районної федерації футболу 29 травня вп’яте на центральному стадіоні селища Богородчани проходив дитячий футбольний фестиваль «Відкриті уроки футболу».

Його метою є популяризація здорового способу життя та занять футболом за принципом «футбол для всіх». На фестивалі змагалися діти переселенців та учасників АТО. Про це повідомляють на сторінці Богородчанської селищної ради.

В заході взяли участь учні 3-7 класів з 25 шкіл району. Юні футболісти, серед яких третина дівчат, показували свою майстерність в елементах техніки гри у футбол та хокей на траві, змагалися у спортивних естафетах та конкурсах. Футбольне поле було розділене на 12 окремих квадратів, у кожному з яких команда школярів займалась тими чи іншими іграми. Опікувалися дітьми не лише вчителі та тренери, а й представники районного відділу міліції. Хороший настрій всім присутнім створювався музичним супроводом. 

Всі учасники фестивалю, а це – близько 200 дітей, отримали на згадку медалі які їм вручили депутат обласної ради Манолій Піцуряк та селищний голова Ростислав Заремба. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...