Мед Атлант

В Івано-Франківську на 100 тисяч оштрафували забудівельника

На підставі звернення жителів вулиці Декабристів Управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради перевірили дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності на об’єкті будівництва “Багатоквартирний житловий будинок з закладами  громадського призначення”, що на вултці Декабристів в селі Микитинці.

Про це повідомляють в Управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю. Під час проведення перевірки встановлили, що генеральним підрядником виконуються будівельні роботи на об’єкті будівництва з  відхиленням від затвердженого робочого проекту в частині збільшення поверховості прибудованих закладів громадського призначення. Також не ведеться авторський нагляд на об’єкті будівництва, технічний нагляд.

За результатами перевірки склали акт, протокол про правопорушення у сфері містобудівної діяльності, протоколи про адміністративне правопорушення та видали приписи про зупинення підготовчих та будівельних робіт. Порушників притягнули до адміністративної відповідальності та наклали на них штрафні санкції на суму 100 045 гривень.

Читайте також: Замість реклами: на Вічевому майдані зацвіли квіти. ФОТОФАКТ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...