Мед Атлант

На Прикарпатті збирають допомогу для дитини, яка в шість місяців важить всього чотири кілограми

На Прикарпатті збирають допомогу для маленької дівчинки, яка народилася 8 листопада2018 року.

Мама виховує п’ятеро дітей в селі Вербовець, Косівського району.

Ще від двох місяців маленька Діаночка постійно з мамою по лікарнях, в вже встигла перенесла операцію. Дитині видаляли пухлини на лопатці.

Наразі дитина знаходиться в Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні, в пульмонологічному відділенні, з попереднім діагнозом – запалення легень. В свої 6,5 місяців малеча важить всього 4.200 кг.

Потрапила дитина вже до цього відділення, в п’ятницю (тиждень назад), а вже завтра її збиралися виписувати додому, бо в жінки немає за що лікувати дитину! Дитина не тримає голівоньку, виглядає на новонароджену, знесилина, погано їсть, в неї запалення легень, а лікарі відправляють її додому! До нас вернулися небайдужі люди, щоб ми допомогли, бо дитина може померти, а лікарі не знають навіть точного діагнозу, – повідомляють на сторінці Благодійної організації “Час добра та милосердя”.

Сьогодні, 4 червня, волонтери підійшли до лікаря дитини, Витвицької Віри Василівни, та пояснили, що готові взяти на себе повне фінансове забезпечення лікування цієї дитини, оплатити всі обстеження, аналізи. Від лікаря тільки просили поради, з чого ж почати?

Відповідь лікаря просто вразила: “З голови”. Ми перепитали, тобто “з голови”? Лікарка сказала, що раз у жінки це вже п’ята дитина і вона не може впоратися з лікуванням, то для чого то їй потрібно. “Тільки хвора може народити п’яту дитину”. Це при тому, що лікарка чудово розуміє, що якщо дитина не набере вагу – вона помре, – йдеться в дописі.

Волонтери просять про допомогу всіх людей, кому не байдуже життя маленької Діанки.

Рахунок – 26005052549009
МФО- 336677
EGRPOU – 42732425
Карта ключ приват банк – 5169 3305 1633 7117
(Кушніренко Валерія )БО “Час добра та милосердя” КАРТА ФОНДУ.
ОБОВ’ЯЗКОВО ВКАЗУЙТЕ ПОЗНАЧКУ
для “на лікування”
тел. 0950301429

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...