Мед Атлант

Сильний паводок на Коломийщині: найбільшого лиха зазнали жителі одного із сіл. ФОТО

Минулого тижня через часті рясні дощі затопило як Коломию, так і район.

Але центром затоплень стало село Марківка. Там за п’ять хвилин водою, яка буквально прилетіла з гір, накрило чи не все село. За словами очевидців, вона прибула настільки швидко, що ніхто навіть не встигли зрозуміти, що відбулось. За кілька хвилин висота води рівнялася майже з огорожами будинків, – пише “Дзеркало медіа“.

Найбільше постраждала вул. Шевченка. Сила води розмила її наскільки, що жодною автомашиною туди не заїдеш. Вантажівка, яка нею їхала того дня, стоїть непорушно з викрученими колесами. 

“О 20-ій годині почалася злива. Спочатку текло дорогою, а потім як хмаролом десь вдарив у горах, то селом пішла величезна хвиля. Все піднімало з дороги. Все у грабах було. Рівень води був десь на метр. А на городі зробилося плесо. Дві пивниці були заповнені водою. Ще всюди намул: і в стодолі, і в стайні”, – Тарас Семанишин.

“Городина затоплена вся. У нас підтопило два житлових будинки. Води було в хаті десь 60 см. Затопило меблі, все, що було в хаті. Будинки вже не підлягають ремонту, бо і підлога, і стіни мокрі, їх треба відновлювати. Тут живуть наші батьки”, – ділиться Микола  Панчошак.

Читайте також: у мережі з’явилися фото, як нині виглядає село на Тернопільщині, яке вчора заливало водою.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...