Мед Атлант

У Франківську дітлахи попрощалися з пришкільними таборами. ФОТО

Навчальний рік завершився півмісяця тому, але протягом двох тижнів при франківських школах діяли 4 літні та 15 мовних таборів. Протягом цього часу діти не просто весело проводили дозвілля, але могли підтягнути свої знання з англійської, німецької та польської мов. А цьогоріч вперше при школі-гімназії №3 діяв табір з вивчення китайської мови, пише на своїй сторінці міський голова Руслан Марцінків.

«Коли виникла ідея викладати учням китайську мову, то хвилювалась, чи зацікавить вона дітей. Проте доволі багато дітей зголосилися вивчати китайську факультативно, а до табору долучилось п’ятеро. Насправді, це доволі складна мова, але головне, що дітям цікаво», – зауважила вчителька китайської Леся Василівна.

Загалом, протягом двох тижнів табори відвідувало близько 2000 дітей. Перед організацією проводили моніторинг попиту, опитували дітей і батьків, на що звернути увагу. Все для того, аби зробити табори максимально цікавим. Про свій дітній відпочинок при школі діти відгукуються позитивно. Більшість з них- постійні учасники таборів. Батьки теж не нарікають і задоволені таки дозвіллям своєї малечі.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...