Мед Атлант

У Калуші розпочали берегоукріплення річки Сівка

Поблизу автомобільного моста на проспекті Лесі Українки розпочалася підготовка до анонсованого берегоукріплення річки Сівка.

Проект берегоукріплення річки Сівка передбачає очищення каналу річки, укріплення дна і схилів залізобетонними плитами, а також укріплення відкосів георешіткою, інформують “Вікна”. За проектом, берегоукріплення буде проводитися по обидва боки від моста на проспекті Лесі Українки — по 70 метрів з кожного боку від вулиці Сівецька (поблизу управління Пенсійного фонду) до моста на вулиці Чорновола.

4 червня управління будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради уклало догорів на проведення робіт з берегоукріплення річки Сівка на території міста.

Роботи виконуватиме калуський підрядник — Товариство з додатковою відповідальністю «Карпатнафтобуд». Згідно з договором, термін виконання робіт – 2 грудня 2019 року. Сума договору становить 1 млн 890,9 тис. гривень, включаючи 315 тис. гривень податку на додану вартість. Левову частку вартості реалізації проекту — понад 1,2 млн гривень становить вартість матеріалів.

Читайте також: Відбувся другий тендер на берегоукріплення річки Сівка у Калуші.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...