Мед Атлант

У Калуші двох чоловіків спіймали на передачі хабара поліцейським. ФОТО

Працівники внутрішньої безпеки Національної поліції України та поліції Івано-Франківської області у службовому кабінеті начальника Калуського відділу поліції затримали двох закарпатців.

Співробітники поліції міста Калуш, Івано-Франківської області розпочали кримінальне провадження за фактом низки крадіжок, поєднаних з проникненням у житло. У вчинені злочинів запідозрили двох жителів Мукачівського району Закарпаття.

Однак нести відповідальність за свої дії молоді чоловіки не бажали. Вирішили спробувати відкупитися. Звернулися до працівника сектору кримінальної поліції з пропозицією надання хабара у розмірі 1 тисячі доларів США за вплив на начальника поліції міста та слідчого.

Наразі розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

22-річного та 23-річного закарпатців затримали у кабінеті начальника поліції Калушу працівники внутрішньої безпеки НПУ та місцевого відділку поліції відразу після передачі ними коштів у якості хабара.

Тисячу доларів США – предмет злочину – вилучено. Готується оголошення підозри фігурантам. За підкуп службової особи передбачено позбавлення волі на строк від 4 до 8 років

Нагадаємо, що на Прикарпатті затримали п’яного чоловіка, який вчинив смертельну ДТП.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...