Мед Атлант

У Франківську посадовець позивається до патрульних

Сьогодні, 24 червня, в Івано-Франківському міському суді розглянули адміністративний позов Олега Лемчика до управління патрульної поліції.

Нагадаємо, що Олег Лемчик працівник у комунальній установі “Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба”, який 6 разів попадався на водінні автомобіля у нетверезому стані.
Після цього він змінив прізвище з Лемчак на Лемчик та оформив собі нове водійське посвідчення. Після інциденту чоловіка понизили на посаді та перевели на роботу пожежника-рятувальника.
Сьогодні ж він переконував суддю, що 10 років не має права сідати за кермо Олег ЛемчАк, а постанову цього року патрульні склали на Олега ЛемчИка.
В залі суду відбулось пояснення сторін. Від патрульних був переданий диск з місця пригоди.
Наразі відомо, що на Лемчика неодноразово складались адміністративні протоколи, в тому числі і за водіння транспортного засобу в нетверезому стані.
Сам Лемчик розповів, що коли його зупинили патрульні, він не мав при собі водійського посвідчення. І вважає, що для ідентифікації особи потрібен тільки паспорт.
Представник поліції зазначив, що позивач повинен нести відповідальність згідно закону, оскільки встановлено, що Лемчик і Лемчак – це одна особа. І він має бути позбавлений права керувати автомобілем 10 років.
Суддя Домбровська не задовольнила позов Олега Лемчика та наголосила, що зміна прізвища не може бути причиною для уникнення прав і обов‘язків громадянина.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...