Мед Атлант

У Брошнів-Осаді запрацював Молодіжний Центр «Віта-Део»

У Брошнів-Осадській ОТГ у Народному домі запрацював молодіжний центр «Віта-Део», що в перекладі з латині означає – життя з Богом.

Презентацію розпочали із благословення отця-декана Володимира Майки.
Представники МЦ «Віта-Део» у дружній атмосфері презентували діяльність молодіжної організації, говорили про співпрацю із представниками влади та духовенства, розповіли про головні завдання та напрямки роботи.

Молоді люди прагнуть змін, самореалізації. Вони готові втілювати свої задуми в життя, ділитись знаннями, навичками. А новостворений Центр їм у цьому допоможе.

Дівчата розповіли, що це буде майданчик для дискусій, зустрічей, де акумулюватимуться цікаві ідеї. Молодь налаштована писати проекти, залучати грантові кошти. Один із проектів уже реалізований, в рамках якого придбали меблі для приміщення центру.

Голова БО «Серце Марії» Люба Гультайчук поділилася власним досвідом роботи та подякувала за підтримку і допомогу усім небайдужим.

Vita Deo, по-латині – життя з Богом. І мова не йде про якихось релігійних фанатиків, а про сучасну молодь, яка хоче самоідентифікуватись, прагне рости інтелектуально та духовно, розвивати в собі найкращі людські якості, робити щось корисне для інших, для громади, для України, – коментує Любов Гультайчук.

Голова Брошнів-Осадської ОТГ Назарій Іванів відзначив, що активна та ініціативна молодь – це запорука успіху громади. 

Коли ми побачили, що у громаді є багато молоді, яка хоче долучитися до цієї роботи, то почали спільно працювати у цьому напрямку. А оскільки Народний дім – це осередок культурного дозвілля молоді, тож дуже доцільно, щоб МЦ «Віта-Део» функціонував саме тут, – відзначив Назарій Іванів.

На завершення зустрічі голова молодіжного центру Анна Ленів провела цікаву гру-квест, у якій взяли участь всі присутні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...