Мед Атлант

Укрзалізниця планує перевозити поштові відправлення

У контейнерах, які Укрзалізниця має намір включити до складу деяких пасажирських поїздів, планується перевозити поштові відправлення.

Наразі компанія веде переговори з поштовими операторами, інформує пресслужба “Укрзалізниці”. Так пояснив директор операційний АТ “Укрзалізниця” Вячеслав Єрьомін інформацію про те, що компанія хоче використовувати пасажирські поїзди для вантажоперевезень.

За його словами, залізниця — прогнозований та стабільний вид транспорту, що зможе забезпечити чітку доставку відправлень практично будь-яких розмірів.

У цій послузі зацікавлені наші поштові оператори. Наразі ми ведемо з ними переговори, і вже зараз вони дуже зацікавлені в цій послузі, адже їхні клієнти зможуть завжди вчасно отримати свій вантаж, незалежно від погоди та інших факторів, які впливають на автотранспорт”, — зазначив Вячеслав Єрьомін.

Він додав, що ця послуга надаватиметься аналогічно вагонам-автомобілевозам та жодним чином не вплине на якість і швидкість пасажирських перевезень. Для перевезення поштових відправлень планується використовувати фітингові платформи, які буде модернізовано під візки пасажирських вагонів.

Читайте також: Чай за 10 грн., постільна білизна за 50 грн.: Укрзалізниця підвищила ціни.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...