Мед Атлант

З Богородчан на відпочинок до Миколаївщини відправились 75 дітей

В рамках реалізації Угоди про шефські зв’язки та співробітництво з підшефною військовою частиною А2637 в м. Очаків Миколаївської області, делегація Богородчанського району відвідала м. Очаків.

Очолив делегацію перший заступник голови райдержадміністрації Іван Загірняк, та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій. Окрім того в м. Очаків відправилися на відпочинок діти сироти та діти позбавлені батьківського піклування, всього разом 75 осіб.

В перший день по приїзді делегація на чолі із першим заступник голови райдержадміністрації Іваном Загірняком, взяла участь у святкуванні Дня Військово Морських Сил Збройних Сил України.

Довідково:

Богородчанська районна державна адміністрація в особі голови Франка Єжака, Богородчанська районна рада в особі голови Михайла Головчука, уклала угоду про шефські зв’язки та співробітництво з підшефною військовою частиною А2637 в особі командира Віталія Харченка капітан 1 рангу, Військово-Морських Сил Збройних Сил України, яка дислокується у м. Очакові.

Угодою передбачено покращення матеріально-технічної баз військової частини, задоволення культурних та духовних потреб військовослужбовців, піднесення престижу військової служби, надання допомоги у вирішенні соціально-побутових проблем військовослужбовців.

У січні за підтримки заступника голови обласної державної адміністрації Ярослава Паранюка, під патронатом голови районної державної адміністрації Франка Єжака Богородчанщину відвідали діти військовослужбовців з міста Очаків Миколаївської області.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...