Мед Атлант

«Забезпечити проведення чесних та прозорих виборів – основна мета поліцейських» – Михайло Апостол

Сьогодні, 10 липня, у Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області відбулася нарада під головування радника міністра внутрішніх справ, члена координаційного штабу МВС Михайла Апостола.

В нараді взяли участь начальник – ГУНП в Івано-Франківській області Володимир Голубош, керівництво управління превентивної діяльності, кадрового забезпечення та сектору комунікації області. Обговорювались питання організації та забезпечення законності та правопорядку в період парламентських виборів на території Прикарпаття. Про це повідомляють в секторі комунікації поліції області.

З метою забезпечення публічної безпеки та порядку під час передвиборної кампанії та безпосередньо в день голосування поліцейські зобов’язані діяти в рамках закону, дотримуватись вимог етичної поведінки, бути політично нейтральними, заради попередження провокацій та не допущення фальсифікацій на виборах. Зокрема, поліція повинна постійно здійснювати моніторинг ситуації на території області, проводити профілактичні заходи, вчасно виявляти та реагувати на правопорушення», – наголосив Михайло Апостол.

Під час зустрічі раднику міністра внутрішніх справ доповіли нинішню ситуацію в Івано-Франківській області. Зокрема, звернули увагу на проблемні питання та правопорушення, що мали місце на президентських виборах.

Керівництво ГУНП в Івано-Франківській області надало раднику міністра внутрішніх справ Михайлу Апостолу пропозиції щодо покращення роботи поліції на період виборів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...