Мед Атлант

На Івано-Франківщині розшукують свідків жахливої аварії, де загинули діти

Учора, 10 липня, близько 21:15 на Долинщині у ДТП загинули двоє дітей, їхня мама у важкому стані у реанімації.

Мешканці Долинщини побоюються, що винуватець ДТП, водій “Кіа”, може уникнути покарання через зв’язки та гроші. Тому просять очевидців ДТП надати відео з реєстраторів.

За словами очевидців відомо, що з машини “КІА” невідомі люди зняли номери, забрали відео реєстратора та всі речі з автомобіля. Також є інформація, що водій був нетверезий, зник з місця ДТП, дивним чином опинився в обласній лікарні. Просимо всіх хто був на місці аварії чи щось бачив, в кого є фото- відеоматеріали, надсилайте в коментарі. Пошируйте інформацію, допоможіть домогтися справедливості! – написала Наталія Бартків.

Фото: Наталія Бартків.

За попередньою інформацією водій автомобіля «Kia Sportage» спричинив ДТП – виїхав на зустрічну смугу руху. Цим змусив водія «Ford Focus» маневрувати, уникаючи зіткнення,  і також виїхати іншу смугу руху, – коментує ДТП заступник начальника слідчого відділу СУ ГУНП в області Богдан Млиниський.

У водія відібрали кров на аналізи, чи був він нетверезий – з’ясує експертиза.

Читайте також: В поліції розповіли деталі смертельної ДТП на Долинщині, де загинули двоє маленьких дітей. (Відео з місця ДТП).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...