Мед Атлант

“Ми не відпочиваємо на Мальдівах за псєчі гроші” – волонтери “Дому Сірка” відповіли на негативні відгуки

“Шановні наші читачі, друзі, колеги, вороги та зависники! Час від часу отримаємо повідомлення з претензіями то не так, то не то, так взагалі не має бути, що кожен волонтер не волонтер, а людина, яка наживається на псах, дурить людей, збирає гроші на тварин, а насправді десь відпочиває на Мальдівах, за псєчі гроші! Особливу увагу привернув комент про списану продукцію, яку нам віддавали на притулок, і тут люди не вірять що тонни відходів їли собаки! Не вірять, бо мали їх їсти волонтери, навіть не їсти, а жадібно пожерати!”, – написала у мережі засновник та керівник БО “Дім Сірка”, яка опікується безпритульними тваринами.

Чомусь люди думають, що волонтери, це люди бомжі, без роботи, без заробітку, без квартир, без майна і як тільки вони починають допомагати тваринам, то вони заробляють на цьому та будують маєтки, продовжує вона.

“Питають чому в нас нема адреси, тільки номер телефону і номер рахунку! Та тому, що ми не витрачаємо псєчі гроші на дорожезні офіси, притулок в полі, адреси там нема! Чому трубку деколи не берем? Тому що нас 10 на всю область і вуха в нас, як в Чебурашки від дзвінків, особливо в 2 ночі та 4 ранку!!! Фізично не встигаємо всім відповісти, тому запрошуємо Вас взяти участь та створити Кол Цент Дому Сірка, та робити це Безкоштовно!”

Дехто взагалі пише, що ми не вказуємо кількість тварин у притулку!, ідеться в дописі. Роззуйте очі, кожен пост про їжу, корми вказується кількість підопічних у Микитинцях, Калуші та Павлівці! Хочете знати кількість тварин що лікується, йдем в Добродій та рахуємо!
Когось сильно заїли суми, які поступають? Ви спочатку запитайте скільки треба тисяч на місяць, щоб утримувати притулок в кількості 300 тварин! Чомусь держава на це не підписались, бо це мільйони гривень в Рік!

Місяць утримання одного притулку з лікуванням обходиться в 160-170 тис. грн.. Помножте це на 12! І подумайте, яку треба завоювати довіру, щоб люди допомагали нам та кидали великі суми! Державі це не треба, давно ясно, треба тільки нам, волонтерам, які бачать очі потребуючого не пройдуть мимо.

“Шановні мої, перш ніж когось поливати брудом , задайте собі питання, що ви зробили для Когось, не для себе, а для когось від щирого серця, просто так…”, – підсумовує Когут.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...