Мед Атлант

Відомий український телеведучий Віталій Гайдукевич підтримав у Івано-Франківську кандидата від “Європейської солідарності” Олексія Петечела. ФОТО/ВІДЕО

Сьогодні на зустріч з громадою міста завітали тележурналіст Віталій Гайдукевич, відомий політичний відеоблогер Андрій Луганський та військові ветерани командир взводу Гліб Бабіч та сержант десантно-штурмової бригади Олександр Погребиський.

Вони приїхали до Івано-Франківська виявити свою підтримку кандидату в народні депутати по 83 виборчому округу Олексію Петечелу, передає “Правда ІФ“.
Ми усі – соратники та побратими, а в умовах, що склалися – бійці громадсько-політичного фронту, повинні єднатися. Ми завжди говоримо про те, що Україна повинна бути частинкою Євросоюзу, частиною євро-атлантичного безпекового блоку. Ми завжди говоримо про те, що вірити треба тим, хто має за собою конкретні справи, а не просто слова. Україна потребує відповідальних громадян – сказав Гайдукевич.
Активісти наголосили, що «Європейська солідарність» – це команда, яка об’єднала людей, які працюють і досягають результатів, а не просто роблять якісь популістичні заяви. Ця політична сила об’єднала фахівців різних галузей, щоб забезпечити якісну роботу Верховної Ради.

Віталій Гайдукевич Oleksiy Petechel Олександр Погребиський Наталя Перцович про важливе! На Вічевому майдані Івано-Франківська! Приєднуйтесь!

Опубліковано Мироном Дмитриком Понеділок, 15 липня 2019 р.

Я прошу підтримати Олексія Петечела, – заявив Олександр Погребиський, – адже, це людина з нашої команди, людина якій ми довіряємо. Олексій – та людина, яка буде досягати разом з нами тих результатів, які ми перед собою ставимо.
Гості наголосили, що від міста Івано-Франківськ вони чекають достойної підтримки для людини, що буде професійно виконувати фахову юридичну роботу в Парламенті. Раніше Віталій Гайдукевич вже повідомляв про підтримку Олексія Петечела.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...