Мед Атлант

На Прикарпатті поліція розпочала досудове розслідування за фактом перешкоджання діяльності суб’єкта виборчого процесу

Слідчі Долинського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за фактом перешкоджання здійсненню виборчого права, погрози застосування насильства та пошкодження агітаційних матеріалів одного із кандидатів у народні депутати України.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

15 липня до Долинського відділення поліції з особистою письмовою заявою про погрозу фізичної розправи та пошкодженням агітаційних матеріалів на рекламних конструкціях звернувся 45-річний мешканець району, який балотується у народні депутати по виборчому округу №86.

Заявник розповів поліцейським, що йому надходять дзвінки та повідомлення з погрозами фізичної розправи у випадку, якщо він не відмовиться від участі у передвиборчій кампанії. Окрім того, невідомі особи уже пошкодили його агітаційні матеріали на рекламних конструкціях – білбордах.

За вказаним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст.157 (перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять відповідні заходи щодо встановлення осіб причетних до даного кримінального правопорушення та притягнення їх до кримінальної відповідальності. Наразі триває досудове розслідування.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...