Мед Атлант

У Долину приїхали слідчі з Франківська та відповіли на запитання про смертельну аварію, в якій загинули діти. ВІДЕО

Як вже повідомляло “МІСТО“, внаслідок лобового зіткнення автомобілів на Долинщині загинуло двоє дітей, двоє дорослих травмовано. 

Згодом у поліції розповіли деталі аварії. Також стало відомо, що винуватель аварії був п’яний. 12 липня винуватцю смертельної ДТП обирали запобіжний захід: його триматимуть під вартою 2 місяці.

Також в мережі з’явилось відео прощання з двома дітьми, які загинули в аварії.

Вчора, 15 липня, у Долину приїхали з обласного управління Нацполіції начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Любомир Маланчин та слідчий Богдан Млиниський.

За зустріч прийшли родичі загиблих та потерпілих, односельчани на небайдужі громадяни. Вони задали правоохоронцям питання стосовно розслідування.

Любомир Маланчин зазначив, що за цією справою наглядає прокурор області, так як підозрюваний є депутатом сільської ради.

Слідчий Богдан Млиниський сказав, що за наявною інформацією в машині перебував лише водій.

Подушка справа в автомобілі була з кров’ю. То як вона спрацювала, якщо пасажира не було, – запитала присутня.

Млиниський зазначив, що під час огляду вилучили частинки подушки безпеки, кермо та змиви з середини салона автомобіля, щоб визначити, кому вони належать.

Коли я прибув на місце події, то кермо та номерний знак перебували в салоні автомобіля позаду пасажира, – розповів Млиниський.

На що родичка загиблих зазначила, що у них є інформація про те, що на місце події прибула група людей, яка зняла кермо, номерні знаки та апаратуру та винесла звідки пакет.

Що там перебувало – зараз нікому не відомо, – зазначила жінка.

Також на зустріч прийшов чоловік, який стверджував, що є свідком аварії. Проте називати своє прізвище він відмовився.

Детальніше дивіться у трансляції:

Опубліковано Долина Молода Понеділок, 15 липня 2019 р.

Відео – спільнота “Долина молода”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...